+36 (22) 340-285, +36 (30) 313-6329

5 éve

Tetőfelújítás a már meglévő tetőszerkezetre?

Már 60 éve létezik egy remek alternatíva arra, hogyan újítsuk fel a tetőt anélkül, hogy a szerekezetet is cserélni kellene. Megtartva a hagyományos cserepek előnyeit a GERARD tetőcsalád kőbevonatú acél tetőelemeivel rengeteg pénzt és időt spórolhatunk, ha régi tetőnket megrágta az idő vasfoga. A beton vagy kerámia tetőcserepek mutatósak ugyan, de törékenyek. Nem beszélve arról, hogy a régi szerkezet vajon elbírja-e a nehéz cserepeket?
Ezzel szemben a kőbevonatú acél tetőelemek szuperkönnyűek és a tartós fémötvözetnek köszönhetően igazán erősek is, amit az 50 év garancia is bizonyít. 
 
 
 
 
Mivel a GERARD tetőlemezeket vulkanikus kőzúzalékkal vonják be az esztétikumról sem kell lemondanunk, a kőszórt tetőelemmel készült tetőfedések megszólalásig hasonlítanak hagyományos társaikhoz, ráadásul kiállják az extrém időjárás próbáját is. 
 
 
Mi a titkos recept, melyre a GERARD 50 év garanciát vállal? A vállalat elsőként használt alumínium-cink ötvözetet a tetőfedésben. Az alumínium természetes ellenállósága és a cink spediális védelme (melyet galvanizálásnál is használnak) rendkívül erős, korróziómentes és hosszabb élettartamú megoldást biztosít.